2012. június 18., hétfő

Úgy látom ez a nyereményjáték befuccsolt . :(  Nem tudom hogy miért ?!?!? Talán nem tetszettek ( csúnyák ) az ékszerek amiket felajánlottam vagy a feltételek nem tetszettek nem tudom . :(
Na de mindegy akkor több ilyet se fogok ki hirdetni .


Akik játszottak azoknak pedig köszönöm  :) mind a hárman megkapják a választott  kis csecsebecsét .
Kérem szépen e-mailben a postacímeteket .


Már régóta tervezem/tervezgetem hogy boltot nyitok a meskán . Vajon megérné?!?!?....  lenne olyan személy aki vásárolna tőlem??... nem tudom , mert még visszajelzéseket se  kapok hogy az alkotásaim egyáltalán hogyan tetszik az ide betévedőknek . :(

Na majd elválik .

Tyű de pesszimista hangulatú lett ez a bejegyzés :( pedig gyűlölök ilyen lenni .

3 megjegyzés:

  1. Kedves Okina!

    Ne vedd a szívedre! Ez az év egyik legstresszesebb időszaka... szerintem egyszerűen mindenki csak rohan és nincs ideje a gép előtt ülni. Engem a munkám egész nap a géphez és az internethez köt, így könnyebben nyomon követhetem a kedvenc blogjaimat, de kommentelni is csak a legritkább esetben van időm!
    Nagyon szépen köszönöm a fülit, a lánykám nagyon fog neki örülni. :)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Okina!
    Először is sajnálom, hogy elkeseredtél...de ha figyeled a blogokat, akkor láthatod, hogy a commentek száma is csökken...a nyár az ilyen!
    A másik....én pl nem "facebukkolok"...és gondolom rajtam kívül vannak még egy páran.....talán jobb lett volna blogbejegyzést kérni!
    Nagyon érdekesek az ékszereid...az én lányom pl biztosan örült volna annak a bőr gyűrűnek! Talán hagyhattál volna egy kicsit hosszabb határidőt is!Szóval ne vegye kedved ez a kis "affer" ..a következő sikeresebb lesz!

    VálaszTörlés
  3. Ó...bocsánat az első sornál leragadtam......nem baj ...csak így tovább!

    VálaszTörlés